ספרים בנושא יצירת סכינים.
אשמח לחלוק ספרים שיש ברשותי.
השפות הן: אנגלית ורוסית.
במידה ויש התעניינות אתחיל בהדרגה לעלות אותם לרשת.
השפות הן: אנגלית ורוסית.
במידה ויש התעניינות אתחיל בהדרגה לעלות אותם לרשת.
תעלה
אני דובר אנגלית לא רע והרעב שלי לחובר מקצועי אינו יודע גבול.
אני אשמח אם תוכל להעלות לרשת ספרים.
אני אשמח אם תוכל להעלות לרשת ספרים.
-
- אביר האפל
Bob Terzuola
The Tactical Folding Knife: A Study of the Anatomy and Construction of the Liner-Locked Folder
Krause Publications | 2000-04 |
158 pages | PDF | 30,2 MB
This book details everything from the basic definition of a tactical folder to the final polishing as the knife is finished. There is also a chapter on timesaving tips all knifemakers can use.
-Step-by-step instructions.
-Outstanding photos to guide the knifemaker.
-The geometry of the locking system.
The Tactical Folding Knife: A Study of the Anatomy and Construction of the Liner-Locked Folder
This book details everything from the basic definition of a tactical folder to the final polishing as the knife is finished. There is also a chapter on timesaving tips all knifemakers can use.
נערך לאחרונה על ידי Pesel ב 17:25 ,24 ינואר 2009, ש', נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- אביר האפל
] Cold Steel Catalog (fall 2008)
Pages 43
Format: pdf
~11 М
English
http://rapidshare.com/files/193397783/c ... m-Team.rar
Pages 43
Format: pdf
~11 М
English
http://rapidshare.com/files/193397783/c ... m-Team.rar
http://gbrannon.bizhat.com/#folders
אתר שמרכז הרבה-הרבה-הרבה מאוד ידע וקישורים בנושא יצירת סכינים.
אתר שמרכז הרבה-הרבה-הרבה מאוד ידע וקישורים בנושא יצירת סכינים.
נערך לאחרונה על ידי Pesel ב 10:41 ,16 פברואר 2009, ב', נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- תושב קבע בפורום
וואו!
תודה רבה לכולכם החומר בקבצים פשוט מדהים ומעשיר!!!
וגם התמונות מדהימות..!!
ודייויד בואי זמר מעולה!
וגם התמונות מדהימות..!!
ודייויד בואי זמר מעולה!
אחרי הפסקה ארוקה מאוד המחשב שבו מאוחסן כל המידע חזר הביתה.
אז ספר נוסף.
סודות ומתכונים מפורטים ליצירת פלדות דמסקוס עם מבנה שונה ומשונה.
זה לא מסובך כמו שזה נשמע.
ספר מאוד מעניין, אפילו לאנשים שלא מנפחים.
Pattern-Welded Blade: Artistry In Iron
Jim Hrisoulas
PDF, 99.7Mb
אז ספר נוסף.
סודות ומתכונים מפורטים ליצירת פלדות דמסקוס עם מבנה שונה ומשונה.
זה לא מסובך כמו שזה נשמע.
ספר מאוד מעניין, אפילו לאנשים שלא מנפחים.
Pattern-Welded Blade: Artistry In Iron
Jim Hrisoulas
PDF, 99.7Mb
נערך לאחרונה על ידי Pesel ב 9:27 ,24 פברואר 2009, ג', נערך פעם 1 בסך הכל.
אחד המגזינים המרהיבים על הסכינים, טעימה קטנה.
http://rapidshare.com/files/202461485/KNIFES.zip
http://rapidshare.com/files/202461485/KNIFES.zip
למנהלי האתר שלום. אתם מפרים זכויות יוצרים. אתם פוגעים בפרנסתם של אלה שעמלו לכתוב ולפרסם את החומר המופיע כאן להורדה באופן לא כשר. אנא הסירו את המידע הזה מיד!
הודעה בדבר הפרה זו נשלחה לגורמים המתאימים לטיפול בתופעת גניבת זכויות יוצרים ולבעלי הזכויות על הספרות המופיעה כאן. אנו תקווה כי תפסיקו לתת יד לתופעה מכוערת זו ותמנעו ממנה בעתיד.
נודה לכם על שיתוף פעולה בנושא.
הודעה בדבר הפרה זו נשלחה לגורמים המתאימים לטיפול בתופעת גניבת זכויות יוצרים ולבעלי הזכויות על הספרות המופיעה כאן. אנו תקווה כי תפסיקו לתת יד לתופעה מכוערת זו ותמנעו ממנה בעתיד.
חחחח מה הוא נפל עלינו ככה? צריכים לסגור את ההרשמה לאתר בגלל ילדים ו'נזקים' שונים כדוגמתו. עד כמה שאני רואה את זה, אין אנו הבעיה הגדולה של הפרת היוצרים, במקום להציק לאנשים פה לך תתפוס כמה כרישים או דגים יותר גדולים שמסתובבים בחופשי. כתוב את שם הסרט האהוב עליך, הוסף את המילה להורדה וחפש בגוגל, אני בטוח שתמצא כמה מקומות יותר גרועים.
אני לא יכול להגיד שזה לא היה צפוי-עם כל חיבתי והערכתי לפסל ולמאמצים שהוא עושה למען הכלל.אני יודע שבעידן הזה נוטים לזלזל בקניין רוחני ובזכויות יוצרים,אבל אפילו הסינים-שאצלם הכל היה מופקר ופרוץ לחלוטין-הבינו שיש כמה כללים שכדאי לכבד אם רוצים להשתייך לאומות בנות התרבות.עד היום לא אמרתי לאיש מילה בעניין,אבל את הספרים שנורא רציתי קניתי (ככל האפשר-משומשים).
גם אם תנצח במירוץ העכברים תישאר עכבר
copyright היקר.copyright כתב:למנהלי האתר שלום. אתם מפרים זכויות יוצרים. אתם פוגעים בפרנסתם של אלה שעמלו לכתוב ולפרסם את החומר המופיע כאן להורדה באופן לא כשר. אנא הסירו את המידע הזה מיד!
לפני שנמשיך בדיון הפורה מי מפר איזה חוק ומה אנו יכולים לעשות בנידון, ברצוני להגיד כמה דברים:
1. פיסוק (סימנים כגון "," ":" וכו') במשפטים ארוכים תורם להבנה ומצביע על רמת אינטליגנציה מסוימת אצל הכותב.
2. אל תגיד לאחרים מה לעשות, ואנשים לא יגידו לך לאן ללכת.
3. אני מזהה מצוקה, אבל לא מזדהה איתה. מה כואב לך?
4. מבחינה חוקית, החומר המדובר לא נמצא על השרת שמאחסן את האתר ולא על דיסק קשיח במחשב שלי. כל התכנים שבמחלוקת נמצאים על השרת של RAPIDSHARE . נא לפנות אליהם.
5. אין שימוש מסחרי ולא הפצה.
6. לדבר בשם עצמך ולהשתמש בלשון רבים.... מצביע על פיצול אישיות או תסביך גדלות.
7. ונסיים במידה אישית יותר: ....................... (סליחה, לא מסוגל לכתוב מה אני חושב אליך בפומבי, כנראה החינוך הרוסי מדבר).
חברים, במידה ושרשור הזה ייסגר, אתם מוזמנים לפנות בפרטי, אשלח את הלינקים לכל המעוניין.
נערך לאחרונה על ידי Pesel ב 20:35 ,6 יוני 2009, ש', נערך 3 פעמים בסך הכל.
דובון, הספרים, שאני רוצה לקנות, מחירם יותר ממה שאני מרוויח בחודש.דובון כתב:אני לא יכול להגיד שזה לא היה צפוי-עם כל חיבתי והערכתי לפסל ולמאמצים שהוא עושה למען הכלל.אני יודע שבעידן הזה נוטים לזלזל בקניין רוחני ובזכויות יוצרים,אבל אפילו הסינים-שאצלם הכל היה מופקר ופרוץ לחלוטין-הבינו שיש כמה כללים שכדאי לכבד אם רוצים להשתייך לאומות בנות התרבות.עד היום לא אמרתי לאיש מילה בעניין,אבל את הספרים שנורא רציתי קניתי (ככל האפשר-משומשים).
לצערי הרב, לא אוכל להרשות לקנותם בזמן קרוב/רחוק.
דובון ופסל:Pesel כתב:דובון, הספרים, שאני רוצה לקנות, מחירם יותר ממה שאני מרוויח בחודש.דובון כתב:אני לא יכול להגיד שזה לא היה צפוי-עם כל חיבתי והערכתי לפסל ולמאמצים שהוא עושה למען הכלל.אני יודע שבעידן הזה נוטים לזלזל בקניין רוחני ובזכויות יוצרים,אבל אפילו הסינים-שאצלם הכל היה מופקר ופרוץ לחלוטין-הבינו שיש כמה כללים שכדאי לכבד אם רוצים להשתייך לאומות בנות התרבות.עד היום לא אמרתי לאיש מילה בעניין,אבל את הספרים שנורא רציתי קניתי (ככל האפשר-משומשים).
לצערי הרב, לא אוכל להרשות לקנותם בזמן קרוב/רחוק.
הסינים הם האומה שכיום הכי מזלזלת בעולם בנושא של שמירה על פטנטים, זכויות יוצרים ושאר קניין רוחני. היום יותר מאי-פעם בהיסטוריה הכל פרוץ והם לא מכבדים כלום בנושא. הם היום אלופי העולם ב Reverse Engineering, גניבת זכויות יוצרים, והעתקה מופקרת לגמרי, של מותגים, עיצוב גראפי, תוכניות-ייצור, מעגלים אלקטרוניים, תוכנה, מוסיקה, סרטים, וידע מסחרי מקבלנות-המשנה שלהם עבור יצרנים ידועים, ולא סתם לתצרוכת פנימית, אלא למטרות גלויות של מכירה למערב. התירוץ הרשמי שלהם: "אנחנו דוגלים בחשיבה אחרת מהמערב בנושאים אלה".
כל תעשיין מתחיל יודע שאם הוא רוצה להעתיק מוצרי מותג הוא נוסע לסין וסוגר שם עיסקה שתכלול לא רק העתקה וייצור, אלא גם שיווק של המוצר המועתק בכל העולם. יותר מכך: הם מוכרים "עודפי ייצור" של מוצרי מותג אותנטיים שמיוצרים בסין, באמצעות שיווק מקביל, והיצרן המערבי שהם מייצרים עבורו, יודע על כך, ולא מסוגל לעשות כלום בנידון, כי הם היצרנים הכי זולים בעולם.
Cold Steel, Buck, Bear & Sons, Spyderco ועוד רבים וטובים מייצרים היום בסין, בין אם חלקים ממוצר, ובין אם מכלולים שלמים, והסינים ממשיכים אחרי כל סידרת-ייצור רשמית, עוד כמה נאגלות משלהם, כך שלא רק שהחיקוי לא נחות מהמקור, הוא בעצם זהה לו לחלוטין.
תקן הייצור ISO-9000 (וגירסאותיו המתקדמות יותר) חיסל למעשה, כבר בתחילת שנות האלפיים את הבדלי האיכות בין מוצר שנעשה בקליפורניה לבין מוצר שנעשה באלבניה, בין שפילד לבין טימבקטו. איחוד תקני הייצור נעשה למטרות גלובליזציה וכיום מקור התכנון חשוב יותר ממקור היצור, בנוגע לאיכות הסופית של המוצר.
זו הסיבה שיפאן קנתה למעשה את פלח היצור הקוריאני בתחילת שנות השבעים ומכרה אותו בחזרה ליזמים קוריאניים בתחילת שנות התשעים, והיום יפאן מייצרת רק לתצרוכת מקומית אבל מייצאת את התכנון שלה לייצור בכל מקום משתלם כלכלית.
כמותה עושים היום יצרנים בכל העולם.
זכויות יוצרים, פטנטים וקניין רוחני במערב, כולל גם דברים כמו תרכובות כימיות, תרופות, ונוסחאות ייצור שהן ל 25 שנה בלבד. כלומר בלי להיכנס לפירוט של כל מקרה מיוחד אפשר להכליל שכל מה שיצא לאור עד 1984 הוא חוקי להעתקה, והעתקה למטרות מחקר או אקדמיה היא ממילא חוקית בלי הגבלת זמן.
לדעתי הקו התחתון של כל העניין הוא הנושא של עשיית רווח, כי כל מטרה אחרת יכולה להיחשב להעתקה אקדמית שהיא ממילא חוקית.
לא צריך את כל ההיסטריה בעניין הזה, כי אם נגררים לקיצוניות "מוסרנית" אז כל ציטוט או לינק שנכתב באינטרנט (לינק הוא צורה אלקטרונית של מראה-מקום, או ציטוט) יכול להיחשב לגניבת זכויות יוצרים.
אין משהו בכל מה שכל אחד מאיתנו למד בימי חייו שלא מצוטט מאיזה מקום. אז מה, אנחנו משלמים זכויות-יוצרים על כל מחשבה שאנחנו חושבים, או מילה שיוצאת לנו מהפה ?
אנחנו משלמים תמלוגים למתכנן הסכין כשאנחנו מצלמים את הסכין שלו ?
אם אתה לא עושה מזה רווח, תפסיק להיות פרנואיד.
מותר להעתיק תחת הכותרת "ציטוט אקדמי". עושים את זה בכל העולם ואף אחד לא תובע, כי זה לא למטרות רווח.
קטלוג משנת 2009 של ספידרקו ן SOG
http://rapidshare.com/files/314969376/S ... g_2009.zip
http://rapidshare.com/files/314969376/S ... g_2009.zip
אשמח לקרא אבל לא הצלחתי להוריד
כל ההורדות נגמרות בהודעת שגיאה או שהאתר מבקש ממני להרשם בתשלום.
Re:
הובא לידיעתי שחלק מהספרים נעלמו.Pesel כתב:The Master Bladesmith
82 Mb
http:
אז אני מחדש את הקישורים
Hrisoulas_Jim_-The_Master_Bladesmith
-
- תושב קבע בפורום
Re: ספרים בנושא יצירת סכינים.
התלבטתי אם למחוק את הקישורים ולהשאיר רק את התמונות כהמלצה. שלחתי מייל לעומר בנושא הוא ידע האם יש כאן עבירה על זכויות יוצרים ויש למחוק את הקישורים להורדת הספרים.
אנחנו רוצים להיות מרכז מידע הכי גדול אבל לא במחיר עבירה על זכויות יוצרים.
אנחנו רוצים להיות מרכז מידע הכי גדול אבל לא במחיר עבירה על זכויות יוצרים.
ניתן ליצור קשר באמצעות טופס צור קשר: http://knife.co.il/index.php?option=com ... &Itemid=64
The man has to do what the men has to do(c).
Do what you have to do.
Do what you have to do.
Re:
Terzuola_Bob_-The_Tactical_Folding_Knife.pdfPesel כתב:Bob Terzuola
שלום לחברים ולPESEL שטרח והביא חומר מעניין ורב, תודה רבה!!
עם זאת לא ניתן להשאיר לינקים להורדה לא חוקית בפורום לצערי בהתאם לחוקי האתר
האתר אינו יכול להוות אכסניה שתחשוף אותנו אישית לתביעה בגין הפרת זכויות יוצרים
על הודעות פרטיות איננו שולטים לעומת זאת
מה שתמצאו לנכון לשלוח בהודעות פרטיות נתון לשיקול דעתכם ובאחריותכם שלכם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד