למכירה חרב ONIYURI(חרב למתאמני נינג'יטסו) מתוצרת CHENESS
חוקי הפורום
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
ההודעות בפורם הינן חינם.
השימוש לסוחרים בפורום אסור והוא מיועד לאספנים המעוניינים למכור סכינים במסגרת תחביב ולא יותר מ-6 פריטים בשנה.
האחריות במסגרת מכירה הינה על המוכר. מוכר שמוכר סכינים או ציוד אחר בפורום ימכור רק לבגירים מעל גיל 18, המוכר מתחייב כי יבדוק באמצעות סריקת ת.ז של המוכר או צילום מסמך מזהה רשמי, קודם למסירת הממכר לקונה או לשליחתו.
תהנו, מקווה כי תרוו נחת מהמערכת. הנהלת האתר.
שלום,
אני מעוניין למכור חרב ONIYURI מתוצרת CHENESS שנועדה במיוחד למתאמני נינג'יטסו.
החרב חדשה לגמרי, זה עתה הגיעה לארץ. היא מגיע עם כל מה שמגיע חרב של CHENESS, בעלת פלדה עשירה בפחמן -9260(הרבה יותר חזקה ועמידה מפלדות אחרות כדוגמת ה1045). החרב הנ"ל היא לא חרב צעצוע, היא מפלצת לחיתוך, ועל זה יעידו הסרטונים בקישור הבא: http://www.sword-buyers-guide.com/authe ... sword.html
החרב הינה ארוכה מהמותר בUSPS ולכן היה צורך בחברת הובלה פרטית, בנוסף לטרחה הרבה עם משרד התמ"ת והמכס להשגת האישורים הנחוצים(לא פשוט עבור חרבות חדות) - אני מבקש עבור החרב 750$, אבל אני גמיש(עד גבול מסויים).
*החרב לא צעצוע - היא כלי נשק לכל דבר והיא עלולה להסתכן את המשתמש במקרים שבהם הוא לא זהיר או חסר ניסיון. המכירה תבוצע בהתאם לחוקי האתר ומעל גיל 18 בלבד!*
במידה ואתם רוצים ליצור איתי קשר תשאירו הודעה פרטית או תגיבו פה.
*תיקון 1: הלינק לסקירה של החרב תוקן*
אני מעוניין למכור חרב ONIYURI מתוצרת CHENESS שנועדה במיוחד למתאמני נינג'יטסו.
החרב חדשה לגמרי, זה עתה הגיעה לארץ. היא מגיע עם כל מה שמגיע חרב של CHENESS, בעלת פלדה עשירה בפחמן -9260(הרבה יותר חזקה ועמידה מפלדות אחרות כדוגמת ה1045). החרב הנ"ל היא לא חרב צעצוע, היא מפלצת לחיתוך, ועל זה יעידו הסרטונים בקישור הבא: http://www.sword-buyers-guide.com/authe ... sword.html
החרב הינה ארוכה מהמותר בUSPS ולכן היה צורך בחברת הובלה פרטית, בנוסף לטרחה הרבה עם משרד התמ"ת והמכס להשגת האישורים הנחוצים(לא פשוט עבור חרבות חדות) - אני מבקש עבור החרב 750$, אבל אני גמיש(עד גבול מסויים).
*החרב לא צעצוע - היא כלי נשק לכל דבר והיא עלולה להסתכן את המשתמש במקרים שבהם הוא לא זהיר או חסר ניסיון. המכירה תבוצע בהתאם לחוקי האתר ומעל גיל 18 בלבד!*
במידה ואתם רוצים ליצור איתי קשר תשאירו הודעה פרטית או תגיבו פה.
*תיקון 1: הלינק לסקירה של החרב תוקן*
שלחתי לך הודעה בפרטי, עוד אין תשובה
אשמח לראות את החרב, צור קשר בפרטי.
הידית ארוכה מהרגיל (בערך 14-15 אינץ') כדי לאפשר טכניקות שונות, כמונעילות ובריחים, של נינג'יטסו שמבוצעות בעזרת הטסוקה, שלא יהיה אפשרי לבצע עם ידית "רגילה" של 9-11 אינץ'.אמיר_לב כתב:נראה לא רע בכלל,
בודו יש לי שאלה בנוגע לחרב, אם תועיל בטובך.
בלינק יש תמונה של הידית, שנראית ארוכה במיוחד, למעשה , משין גאנטו או קאטאנה.
יש לך מושג למה ?
-
- חדש בפורום
בדיוק קראתי בפורום אומנויות לחימה שם כתבו כי שיטה כלשהי של נזירים יפניים שהיה אסור להם לשאת קטאנה מלאה, השתמשו בוואקיזאשי עם ידית ארוכה על מנת לקבל את העוצמה של מכות הקאטנה לטובת חדירת שריון ולטובת איזון מול הטווח של הקאטאנה.
מצד שני, אני לא מכיר את השיטה לעומק ויכול להיות שאני מטעה אותכם - בכל מקרה זה מעניין
מצד שני, אני לא מכיר את השיטה לעומק ויכול להיות שאני מטעה אותכם - בכל מקרה זה מעניין
זה לא בדיוק וואקאזישי, זה בין וואקאזישי לקאטאנה. מבינה עקרונית(בלי להכנס לבריחים ותרגילים נוספים) ההיתרון הברור של הקאטאנה שהיא נראית כמו קאטאנה לכל דבר. קרי, מאחר והיא קצרה יותר, אבל האורך הכולל שלה (כולל הסאיה, נדן) זהה לאורך של קאטאנה רגילה מתקבל הרושם שזהו קרב שקול, אלא שהצד השני לא יודע שהחרב של היריב קצרה יותר, ולכן יש ייקח לו פחות זמן לשלוף .
מקווה שעזרתי מעט
מקווה שעזרתי מעט
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים